De reis begon om bureaus meer inzicht en eenvoudigere rapportagemogelijkheden te bieden.

Agency360 is door Mogens Vilsen, Henrik Kristiansen en Morten Vilsen opgericht met het doel bureaus meer inzicht en sterkere tools te bieden bij het rapporteren naar hun klanten – alles via slechts één keer inloggen. Het platform richt zich op alle soorten bureaus die zich met marketing, communicatie, reclame, websites en media bezighouden. 

 

 

 

Hogere winst met inzicht, documentatie en massa's leads!

Het uitgangspunt van Agency360 is dat het voor bedrijven mogelijk moet zijn om in de grote massa van marketinggegevens, die bij tijd en wijle behoorlijk onoverzichtelijk is, transparantie te creëren en inzicht te krijgen, met alles op één plek in een "keep it simple"-format verzameld, waarbij alles intuïtief, eenvoudig en overzichtelijk is, zonder afbreuk aan de hoeveelheid gegevens te doen. Tegelijkertijd dient alles erop gericht te zijn alle vormen van leads die in verkoop kunnen worden geconverteerd, te verzamelen en daarmee alle kosten van marketing dubbel en dwars terug te verdienen.

En het resultaat van onze inspanningen is Agency360 …

En de reis is nog lang niet afgelopen, want we ontwikkelen continu nieuwe functies en streven er altijd naar alles te geven wat we in ons hebben, en we zijn in alle bescheidenheid van mening dat dit tot nu toe zeer goed gelukt is! We zijn zo zeker van onze missie dat u onze diensten helemaal gratis 14 dagen lang kunt proberen. Klik hier, als u alle mogelijkheden van Agency360 wilt proberen.

Employees

Mogens Vilsen, Partner - Founder

Henrik Kristiansen, Partner - Founder

Morten Vilsen, Partner - Founder

Harshid Taylor, Senior Software Developer

Søren Møller Hansen, Senior Software Developer

Kim Sørensen, Software Developer

Gustav Borgen, Support Manager

Minna Anker, Art Director