Bouw effectieve dashboards

Maak op gemakkelijke wijze indrukwekkende dashboards ‘vanaf de basis’ aan de hand van onze intuïtieve ‘drag and drop’-functie en til uw rapportage naar een hoger niveau. Maak gebruik van ons grote aanbod van rapport- en dashboard-sjablonen, die aan elke behoefte op het gebied van integraties en statistieken voldoen.

Gratis proberen Demo bestellen

Maak een individuele gebruikerstoegang

Maak een individuele dashboard-gebruikerslogin waarmee uw klanten op elk tijdstip campagnegegevens kunnen bekijken. Maak tegelijkertijd het rapporteren 100% flexibel. U bepaalt namelijk welke elementen en data worden getoond, door bepaalde gebruikers een beperkte toegang te geven.

100% white label rapportage

Weerspiegel uw eigen brandidentiteit en geef de dashboards en rapporten een uitstraling die volledig met uw eigen ‘look and feel’ overeenkomt. Upload uw logo, favicon en verander alle kleuren, en laat dashboards op uw eigen domein zetten.

Stel uw eigen aangepaste statistieken samen

Til uw rapportage naar een hoger niveau door uw eigen aangepaste statistieken, gebaseerd op elke toegankelijke integratie, op te stellen. Beheers de behoefte van uw klanten door deze extra mogelijkheden van aanpassing te gebruiken.

Meerdere features

Ontdek het volledige pakket features.

Automatiseer de rapportage voor uw klanten

Stel alles-in-één-rapporten op en verzend ze automatisch naar uw klanten. Zet uw rapportage op de automatische piloot en bespaar veel tijd en moeite.

Lees verder
B2B Webleads

Bekijk welke bedrijven de websites van uw klanten hebben bezocht en geef de verkoopafdeling een boost aan de hand van vele kwaliteitsleads.

100% white label dashboard en rapportage

Weerspiegel de brand van uw bureau door een aangepast white label rapportage- en dashboardsysteem.

Lees mer
SEO-Tools

Bied uw klanten een breed aanbod SEO-Tools aan, traceer SEO-posities, voer site audits uit en bekijk backlinks.

Lees verder

Probeer Agency360 14 dagen gratis

Bespaar tijd en energie door uw rapportages op één plek te verzamelen aan de hand van het meest intuïtieve en voordeligste platform.