100% white label dashboard en rapportage

Weerspiegel de brand van uw bureau door een aangepast white label rapportage- en dashboardsysteem.

Demo bestellen

Alle onderdelen van uw brand worden volledig afgestemd op de behoeften van uw bureau

Voorzie rapporten en dashboards van uw brandidentiteit. Voorzie het geheel van uw logo en favicon, en wijzig alle kleuren. Het abonnement Agency, en hoger, bieden zelfs de mogelijkheid van gehoste dashboards.

Upload uw eigen logo en favicon

Zet uw eigen stempel op rapporten en dashboards door uw logo en favicon te uploaden. Til uw rapportage naar een hoger niveau door een professionele en persoonlijk uitstraling, die uw identiteit benadrukken

Pas het geheel aan met uw eigen merkkleuren

U kunt bijna alle onderdelen van het systeem aanpassen en zodoende met uw merkkleuren laten overeenkomen. Met een breed aanbod aan kleuren kunt u de identiteit van uw merk tot in perfectie weergeven. Maak hierbij gebruik van de exacte hex-codes, of kies de vooraf gedefinieerde kleurenthema's als u het simpel wilt houden. 

Host dashboards op het door uzelf gekozen domein

Het abonnement Agency, en hoger, maken het mogelijk dashboards op uw eigen domein te hosten. U kunt zelfs e-mails vanuit uw eigen domein verzenden en individuele gebruikersprofielen aanmaken om uw klanten volledige flexibiliteit en dus dag en nacht toegang tot rapportage te bieden.

Meerdere features

Ontdek het volledige pakket features.

Automatiseer de rapportage voor uw klanten

Stel alles-in-één-rapporten op en verzend ze automatisch naar uw klanten. Zet uw rapportage op de automatische piloot en bespaar veel tijd en moeite.

Lees verder
B2B Webleads

Bekijk welke bedrijven de websites van uw klanten hebben bezocht en geef de verkoopafdeling een boost aan de hand van vele kwaliteitsleads.

Maak dashboards op maat voor uw klanten

Met een intuïtieve interface kunt u snel volledig aangepaste marketingdashboards ontwerpen

Lees verder
SEO-Tools

Bied uw klanten een breed aanbod SEO-Tools aan, traceer SEO-posities, voer site audits uit en bekijk backlinks.

Lees verder

Probeer Agency360 14 dagen gratis

Bespaar tijd en energie door uw rapportages op één plek te verzamelen aan de hand van het meest intuïtieve en voordeligste platform.