SEO-Tools

Bied uw klanten een breed aanbod SEO-Tools aan, traceer SEO-posities, voer site audits uit en bekijk backlinks.

Demo bestellen

SEO ranktracker

U kunt eenvoudig de posities van uw klanten in Google/Bing monitoren – in zowel lokale als wereldwijde zoekopdrachten. Traceer zoekwoorden gebaseerd op geografische gebieden, zoals plaats, regio en land. Bekijk de historiek van posities, groepeer zoekwoorden om een beter overzicht te krijgen en maak benchmark gericht op concurrenten. 

SEO site auditor

Neem de websites van uw klanten door en bied een totale ‘gezondheidscheck’ aan. Krijg waardevol inzicht in de prestatie van de websites van uw klanten op basis van meer dan 50 parameters, b.v. snelheid van websites, 404-error, dubbele inhoud, kapotte links en nog veel meer. Gebruik onze SEO site auditor om nieuwe klanten aan te trekken, en geef ze direct een waardebepaling in een site audit-rapport.

Backlink checken

Bied een compleet overzicht van alle binnenkomende links naar de website van uw klanten aan, met inbegrip van een kwaliteitsindicatie van elke afzonderlijke link en ontdek verloren en nieuwe links. Monitor belangrijke backlink-statistieken zoals Trust Flow en Citation Flow om de totale kwaliteit van ​​links naar de websites van uw klanten te beoordelen.

Meerdere features

Ontdek het volledige pakket features.

Automatiseer de rapportage voor uw klanten

Stel alles-in-één-rapporten op en verzend ze automatisch naar uw klanten. Zet uw rapportage op de automatische piloot en bespaar veel tijd en moeite.

Lees mer
B2B Webleads

Bekijk welke bedrijven de websites van uw klanten hebben bezocht en geef de verkoopafdeling een boost aan de hand van vele kwaliteitsleads.

100% white label dashboard en rapportage

Weerspiegel de brand van uw bureau door een aangepast white label rapportage- en dashboardsysteem.

Lees verder
Maak dashboards op maat voor uw klanten

Met een intuïtieve interface kunt u snel volledig aangepaste marketingdashboards ontwerpen

Lees verder

Probeer Agency360 14 dagen gratis

Bespaar tijd en energie door uw rapportages op één plek te verzamelen aan de hand van het meest intuïtieve en voordeligste platform.