FAQ

Hier vindt u antwoord op veelgestelde vragen.

Kunt u het antwoord niet vinden, neem dan contact met ons op via de chatbox of info@agency360.io.

Agency360 heeft de beste op online gebaseerde analyse tools en data van marketingkanalen op een intuïtief en prijsvriendelijk rapportageplatform verzameld. U hoeft niet op meerdere systemen in te loggen om rapporten voor uw klanten te maken. U bespaart zowel tijd als energie, zodat u nog meer mogelijkheden heeft om uw klanten te helpen.

U kunt altijd uw abonnement wijzigen en een ander pakket krijgen. Dit is eenvoudig met slechts enkele klikken te regelen. De upgrade treedt meteen in werking, en als u een kleiner pakket kiest, wisselt u bij de volgende betaalperiode.

We proberen de meest voor de hand liggende dimensies en statistieken op te nemen. Als het u om een of andere reden niet lukt een statistiek of dimensie te vinden, laat het ons in de chatbox weten, dan kunnen we het probleem oplossen.

Wij helpen u met het hele proces van het opzetten van een eigen domein. We sturen u een handleiding die uitgebreid vertelt wat u moet doen. Als u ergens over twijfelt, kunt u altijd bij onze technische helpdesk terecht, zodat het proces zo soepel mogelijk verloopt.

Ja, het is mogelijk zo veel templates aan te maken als u wilt. Daardoor voorkomt u dat u alle elementen van de rapportage bij elke nieuwe klant opnieuw moet kiezen.

Ga voor de volledige lijst naar onze integratie-pagina. Als u een specifieke integratie niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen in de chatbox. We voegen continu nieuwe integraties aan de lijst toe

Door op het prijsgedeelte boven in het menu te klikken kunt u zien hoeveel siteaudits/backlinks-domeinen en SEO-zoekwoorden in elk type abonnement zijn inbegrepen. Als u een op maat gemaakt abonnement nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen in de chatbox.

Webleads B2B betekent dat u een lijst krijgt van de bedrijven met een eigen ip-netwerk, die de websites van uw klanten hebben bezocht. 

Wanneer we een bezoek van een bedrijf hebben geverifieerd, kunt u in Webleads B2B de bezoekhistorie en de details van elk bezoek bekijken. We laten zien welke subpagina's het bedrijf heeft bezocht, de datum en duur van het bezoek en langs welk kanaal het bezoek is gegenereerd.

Kunt u het antwoord niet vinden, neem dan contact met ons op via de chatbox of info@agency360.io.

Probeer Agency360 14 dagen gratis

Bespaar tijd en energie door uw rapportages op één plek te verzamelen aan de hand van het meest intuïtieve en voordeligste platform.